Renpart koopt winkelcentra in Duiven en Voorhout

DEN HAAG - Het private fund Renpart Retail XV heeft op 22 juli twee wijkwinkelcentra aangekocht. De centra bevinden zich in Duiven en in Voorhout.

DEN HAAG - Het private fund Renpart Retail XV heeft op 22 juli twee wijkwinkelcentra aangekocht. De centra bevinden zich in Duiven en in Voorhout.

Het kleinschalige winkelcentrum aan het Eilandplein 484-508 te Duiven bestaat uit 8 winkelruimten en een Jumbo supermarkt. Het object heeft een totale oppervlakte van circa 2400 m² en is gelegen rondom een groen middenterrein met fontein. Aan de achterzijde van het centrum bevindt zich een ruime gratis parkeergelegenheid.
Jumbo is de grootste huurder in het winkelcentrum in Duiven. Daarnaast zijn er een Kruidvat en met name lokale winkeliers gevestigd in het segment ‘dagelijkse boodschappen’. Dit betreft een bakker, een kapper, een snackbar, een winkel met Turkse specialiteiten, een fietsenwinkel en een geldautomaat. Eén van de winkelunits staat leeg.

Het winkelcentrum aan het Jacoba van Beierenhof 24-36 te Voorhout bestaat uit 7 winkelunits en bevindt zich aan de oostzijde van het centrum van Voorhout. Het complex werd in 2007 nieuw ontwikkeld. Het heeft een oppervlakte van circa 2450 m² en is gelegen aan een ruime gratis parkeerplaats.
De grootste huurder in dit centrum is Albert Heijn. Daarnaast zijn er lokale en regionale winkeliers gevestigd in het segment ‘dagelijkse boodschappen’. Dit betreft een bakker, een slijter, een gemakswinkel, een kapper en een geldautomaat. Er is thans één unit voor de verhuur beschikbaar.

De centra werden aangekocht van twee bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance onder beheer staande fondsen. Verkoper werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Gerelateerde artikelen: