René Buck wint Ceo Award 2019

René Buck, oprichter en ceo van wereldwijd adviesbureau Buck Consultants International (BCI Global), is uitgeroepen tot Beste Ceo in de Management Consulting Industry.

De award is ingesteld door Business Worldwide Magazine (BWM) en wordt uitgereikt aan de meest gerespecteerde C-level executive ter wereld, in verschillende sectoren. De prijs wordt niet toegekend aan bedrijven, maar aan de ceo’s, directeuren en senior managers die ze leiden.

Het in Nederland gevestigde BCI Global is volgens BWM een hoog aangeschreven adviesbureau dat bedrijven ondersteunt met het optimaliseren van voetafdruk in de productie, supply chain-ontwerp en ondersteuning bij het zoeken naar locaties. René Buck en zijn internationale team stellen klanten in staat weloverwogen beslissingen te nemen in een onzekere wereld en te reageren op mondiale uitdagingen zoals markten die naar Azië verschuiven, tekorten op de arbeidsmarkt in bepaalde regio’s, Brexit en handelsoorlogen. Eerder in 2019 werd BCI Global door Forbes Magazine geprezen als een van Amerika’s beste adviesbureaus.

Buck is afgestudeerd in Economische Geografie en Stedenbouwkunde aan de Universiteit van Nijmegen. Sinds de oprichting van BCI Global in 1985 heeft hij een wereldwijde reputatie opgebouwd als een energieke, vertrouwde en onafhankelijke adviseur met een sterke ondernemersgeest.