Reinier Derksen richt City Estate op

Reinier Derksen heeft, in samenwerking met Aram Sauer van University Housing, City Estate gelanceerd.

Dit nieuwe bedrijf is gespecialiseerd in het verhuren, aanhuren en beheren van woningen door heel Nederland.

Derksen: “Wij zijn City Estate begonnen omdat wij geloven dat de verhuurmarkt aan vernieuwing toe is. Met ons bedrijf hanteren wij geen bemiddelingscourtages maar een vast laag bedrag per maand. In principe is het te vergelijken met een abonnementsmodel, waarbij wij de gehele periode als vastgoed- en sparringpartner optreden voor de eigenaar”.

City Estate zorgt zowel voor de verhuur als ook voor het dagelijkse beheer van de woningen. Indien gewenst kan City Estate verhuurgaranties afgeven waardoor de eigenaar volledig ontzorgt is en geen enkel debiteurenrisico loopt.

Sauer: “Met het model dat wij hanteren heeft de vastgoedeigenaar een partner die dezelfde belangen heeft als henzelf, namelijk continuïteit in het beheer met een betrouwbare huurder. Daarnaast hanteren wij een persoonlijke en ondernemende werkwijze, waarbij wij ervan overtuigd zijn dat we met onze ervaring, uitgebreide netwerk en unieke concept het verschil in deze markt gaan maken”.

Derksen (29) was hiervoor in diverse functies werkzaam bij Ad Hoc Beheer. In zijn laatste functie was hij Regiomanager waarbij hij eindverantwoordelijk was voor het regiokantoor in Arnhem.

Reinier Derksen heeft de dagelijkse leiding bij City Estate. Sauer (30) is ruim drie jaar geleden gestart met University Housing waarmee hij zich volledig richt op het huisvesten van internationale studenten in Nederland. De focus van Aram Sauer zal bij University Housing blijven en met dit bedrijf zal hij ondersteunende taken voor City Estate oppakken.