Quality Lodgings voegt drie hotels aan de portefeuille toe

Quality Lodgings heeft boutique hotel Texel, hotel restaurant de Echoput in Hoog Soeren en hotel Goldene Rose in Beieren verworven.

Texel

Boutique Hotel Texel biedt 45 eco-chique hotelkamers en suites met een weids uitzicht over de weilanden naar de duinen en het wad. Bij Restaurant Gusta, gevestigd naast de eigen boerderij, draait alles om verse streekgerechten met ingrediënten rechtstreeks van het land en het Waddeneiland. De Spa Woolness verdient een aparte vermelding.

De Echoput

Hotel Restaurant de Echoput op de Amersfoortseweg 86 in Hoog Soeren ligt op een rustige plek in de koninklijke bossen van Paleis het Loo op de Veluwe. Het 5-sterrenhotel heeft 42 kamers en suites. Het restaurant van de Echoput heeft een Gault&Millau score van 14/20. Elk seizoen wordt gekookt met ingrediënten uit de regio, zoals Veluws wild. Inmiddels wordt het hotel gerund door de derde generatie van de familie Klosse, die het oorspronkelijke theehuis verbouwde tot een schitterend hotel en uitstekend restaurant.

Goldene Rose

In volgens sommigen de oudste stad van Beieren, Dinkelsbühl, ligt 5-sterrenhotel Goldene Rose. Het hotel heropende in 2022 de deuren en is ondergebracht in een historisch vakwerkhuis met een typisch Duits uiterlijk. Over de inrichting van de 43 luxe kamers, 14 studio’s en 4 themasuites is tot in de kleinste details nagedacht. Niets is bij Goldene Rose standaard, dat geldt eveneens voor de Attic Spa en het 10 meter lange verwarmde infinity pool op het dakterras met uitzicht op de St. Georg-kathedraal.

Liefhebbers van kunst, cultuur en muziek kunnen concerten van internationale topartiesten bezoeken in The Rosensaal, de voormalige balzaal en het hart van Goldene Rose. Het meermaals bekroonde toprestaurant Kantine Rosine serveert authentieke Frankische gerechten, omgetoverd tot culinaire meesterwerken van nu.