Qelp en Archer Daniels verlengen huur in Q-Port van NSI

NSI heeft met zowel Qelp als Archer Daniels Midland Europe de huurovereenkomst in kantoorgebouw Q-Port met vijf jaar verlengd.

Het kantoor van ruim 12.700 m² ligt aan de Kingsfordweg 43–117 in Amsterdam Sloterdijk.

Qelp automatiseert klantenservice voor smartphones en tablets. Het bedrijf maakt onder andere software voor telefoniebedrijven, waarmee medewerkers klanten gemakkelijker kunnen helpen met het oplossen van problemen. Het kantoor van Qelp op de zesde verdieping is 750 m² groot.

Archer Daniels Midland is een wereldwijde agrarische verwerker en leverancier van voedselingrediënten. Het bedrijf heeft ongeveer 40.000 werknemers die klanten bedienen in bijna 200 landen. Het kantoor in Amsterdam ligt op de zevende tot en met de tiende verdieping en is 2600 m² groot.

Q-Port staat op een zichtlocatie langs de A10 en is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Het pand in Amsterdam Sloterdijk is begin 2018 aangekocht door NSI. Het gebied verandert in hoog tempo van business district naar unieke stadswijk. NSI werkt in een gezamenlijke coalitie van (woning)ontwikkelaars, ondernemers en de gemeente Amsterdam aan deze locatie van de toekomst.