Property Works huurt 1650 m² in De Meern

Property Works heeft recent een huurovereenkomst afgesloten voor 1650 m² kantoorruimte op de Rijnzathe 12 in De Meern, Utrecht.

Het bedrijf huurt de vijfde en zesde verdieping van het kantoorgebouw. Eerder dit jaar sloot Suzohapp Netherlands al een huurovereenkomst voor 2000 m² op de begane grond en eerste verdieping. Met de verhuur is in de afgelopen 3 maanden circa 55% van het gebouw verhuurd.

Het kantoorgebouw is eigendom van Principal Real Estate en ligt op kantorenpark Oudenrijn, aan de westzijde van Utrecht langs de Rijksweg A12. Het gebouw heeft een totaal metrage van 6600 m², verdeeld over 7 bouwlagen. Onder het gebouw bevindt zich een ruime parkeergarage.

Property Works biedt op vier locaties in Nederland kantoorruimte en vergader- en congrescentra aan. Op de nieuwe locatie in De Meern zullen, onder het label Gardens Business Centres, full service flexibele werkplekken, individuele kantoorunits en vergaderzalen aangeboden worden in een moderne corporate omgeving. Andere locaties van Property Works zijn onder andere: New Babylon in Den Haag, Oudlaen Vergaderen in Utrecht en Atrium Meeting Centre in Amsterdam.

CBRE bracht de transactie tot stand namens de verhuurder Principal Real Estate, in collegiale samenwerking met Molenbeek Makelaars.