Property Match herontwikkelt EY-pand in Eindhoven

EY en Property Match, hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten met betrekking tot het gehele pand Professor Dr. Dorgelolaan 12 te Eindhoven. 

Het pand, met een oppervlak van 5000 m² en parkeerplaatsen op eigen terrein wordt volledig herontwikkeld. EY is hier momenteel al gevestigd.

Het gebouw wordt herontwikkeld met oog voor het welzijn en het comfort van de gebruiker en passend in de Eindhovense High Tech omgeving. Het ligt op loopafstand van het centraal station met een open karakter, veel daglicht, korte loop- en zichtlijnen en met 3 kantoorverdiepingen. Nieuwe technologieën worden toegepast om efficiënter te werken, het gebouw efficiënter te gebruiken en een comfortabele werkplek te realiseren.

Het vernieuwde gebouw, naar een ontwerp van Architectenbureau DiederenDirrix, wordt gerealiseerd door aannemer Huybregts Relou. Begin september zal met de eerste werkzaamheden worden gestart. Het nieuwe interieur wordt ontworpen door Fokkema & Partners die uitwerking hebben gegeven aan het nieuwe werken concept “EY@WORK”.

Na een algehele verbouwing, waarbij het gebouw weer toekomstbestendig wordt gemaakt, zal het pand vanaf eind 2018 door EY Eindhoven in gebruik worden genomen.