Primark opent flagshipstore in Forum Rotterdam

Primark, de internationale discount retailer in mode, accessoires en woonartikelen, opent woensdag om 10.00 uur de deuren van een nieuwe flagshipstore in Forum Rotterdam.

Forum Rotterdam is Primarks derde winkel in de stad en de 21ste in Nederland. De flagshipstore heeft een oppervlakte van ruim 7400 m2. De nieuwe winkel is een van de 392 Primarkwinkels in 13 landen.

Primark opende in 2008 zijn eerste winkel in Rotterdam Alexandrium, wat destijds het toetreden van de keten tot de Nederlandse retailmarkt markeerde. De nieuwe winkel in Rotterdam creëert meer dan 300 nieuwe banen voor de stad en geeft een impuls aan de lokale economie.

Kevin Tulip, Director of Sales Primark Benelux, legt uit waarom Primark voor een derde winkel in Rotterdam heeft gekozen: ‘We hebben een speciale band met Rotterdam, sinds we hier ruim tien jaar geleden onze allereerste Nederlandse winkel hebben geopend. We hebben intussen een groot aantal trouwe klanten in Rotterdam, die onze winkels in het Alexandrium en op het Zuidplein bezoekt. Daarom zijn we verheugd om een nieuwe winkel naar de stad te brengen en zo aan de vraag van de klant te voldoen.'

Vanaf woensdag kunnen klanten de winkel op afspraak bezoeken. Per 28 april worden de coronamaatregelen aangepast en is het mogelijk om zonder afspraak de winkel te bezoeken. Er gelden nog wel voorwaarden, zoals een maximaal aantal bezoekers in de winkel. Uiteraard blijven de huidige veiligheidsmaatregelen van kracht.