Papa John's opent restaurant in Delft

Op 4 maart gaat op de Papsouwselaan 1e in Delft de negentiende vestiging van pizzaketen Papa John’s open. Franchisenemer Bob Scheepe zal de vestiging feestelijk openen.

Na vestigingen in plaatsen als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Diemen is nu Delft aan de beurt. Het betreft een winkelruimte van 149 m² vvo, gelegen in een winkelstrip op de hoek van de Industriestraat en de doorgaande weg Papsouwselaan in de wijk Voorhof, ten zuiden van het historisch centrum van Delft. De vraaghuur was € 2100 per maand.

Franchisenemer Bob Scheepe: “Toen ik 18 was ben ik een willekeurige pizzaketen binnen gelopen met de vraag of ik franchisenemer kon worden. Zij vonden mij te jong. 3 jaar later ontdekte ik in Rotterdam een Papa John’s vestiging. Vervolgens heb ik Papa John’s benaderd, zij wilden mij deze kans wel geven. En nu heb ik mijn eigen vestiging in Delft.”

Met ruim 5000 vestigingen wereldwijd behoort Papa John’s tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 19 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen in diverse plaatsen.

 

Laatste nieuws

Evenementen