Pandora breidt uit met vernieuwd concept in Stadshart Amstelveen

Sieradenmerk Pandora heeft de winkel in Stadshart Amstelveen vergroot en een nieuwe gevel gekregen.

De vernieuwde winkel, die heden opengaat, gaat van 47 naar 76 m². Het is een van de vijf winkels die nieuw of vernieuwd wordt in het winkelcentrum van Unibail-Rodamco-Westfield. De gevel die Pandora nu heeft maakt deel uit van een algehele vernieuwing qua look waar Maddox, Holland & Barrett en G-Star RAW al voorbeelden van zijn.

Naast Pandora, verwelkomde het centrum ook al Fanash Beauty, een lokale schoonheidssalon die zich onderscheidt door haar persoonlijke service en hoogwaardige behandelingen. Later in april sluit BioSwiss Alps, een specialist in voedingssupplementen, zich aan, waarmee het health & beauty-aanbod van het centrum wordt verrijkt.

Nog meer nieuwe winkels

In de zomer van 2024 zet Stadshart Amstelveen de vernieuwing/uitbreiding voort met twee nieuwe toevoegingen: de trendy damesmodezaak Norah, die haar deuren opent in juli, en de terugkeer van  chocolaterie Leonidas in juni.

De komst van Norah en Leonidas moeten de diversiteit van het winkelaanbod verder versterken. Norah gaat Norah 514 m² huren, waarvan 278 m² winkeloppervlak. Leonidas krijgt 74 m², waarvan 47 m² winkeloppervlak en 27 m² ruimte boven.

Stadshart Amstelveen biedt onderdak aan meer dan 140 winkels en restaurants, zoals de Bijenkorf, Zara, Dille & Kamille, Intimissimi, Calzedonia, Massimo Dutti en Nespresso. Naast deze bekende merken, zijn er ook diverse boetieks en vernieuwende concepten te vinden. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open.