Only for Men huurt in Makado Beek

Only for Men opent zijn achttiende store in winkelcentrum Makado Beek in Limburg.

In korte tijd is dit de derde grote naam die kiest voor winkelcentrum Makado.

De modeformule die zich richt op mannen opent in oktober zijn deuren voor het winkelend publiek met een winkel van 1000 m². De Only for Men-vestiging in winkelcentrum Makado Beek, een belegging van het Achmea Dutch Retail Property Fund, wordt ingericht volgens het nieuwste concept van deze retailformule.

De komst van Only for Men is mede tot stand gekomen door een intensieve samenwerking met Sweco Vastgoedmanagement, beheerder van het winkelcentrum, en 3W Real Estate.

Makado Beek
Winkelcentrum Makado in Beek heeft een oppervlakte van 35.000 m² en telt ruim 70 winkels en 1500 parkeerplaatsen. Het is zeven dagen per week geopend. Het centrum heeft een bovenregionale functie en richt zich naast het primaire verzorgingsgebied van ruim 100.000 inwoners op de talrijke buitenlandse bezoekers uit Duitsland en België (>10%). Door de perifere ligging aan de A2 is het winkelcentrum goed bereikbaar. De afgelopen jaren is Makado Beek grootscheeps uitgebreid en vernieuwd. Sinds de oplevering van fase 2 in april 2017, is het aantal bezoekers met 20% gestegen naar meer dan 3 mln bezoekers op jaarbasis.