Online veilinghuis in voormalig V&D-gebouw

Het online veilinghuis Catawiki verhuist zijn hoofdkantoor vanuit Assen in Drenthe naar Amsterdam.

Catawiki, dat bekend staat om zijn online veilingen van onder meer luxe goederen, kunst, klassieke auto’s en curiositeiten, verhuist naar het voormalige V&D-pand in Amsterdam. Dit gebouw, dat dateert uit 1912, draagt sinds de recente renovatie de naam Fabric. DRS Makelaars begeleidde Catawiki bij de aanhuur van 4877 m² in kantoor in het hart van Amsterdam.

Syntrus Achmea verkocht afgelopen week winkelcentrum Makado Beek in het Limburgse Beek voor € 56 mln aan Mitiska REIM. Makado Beek telt 79 winkelunits en heeft in zijn directe omgeving 1500 parkeerplaatsen. Het Limburgse winkelcentrum beslaat 35.000 m² verhuurbaar vloeroppervlak en komt volgens Mitsika na een ‘herpositionering’ tegemoet aan de behoefte aan een regionaal convenience center voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.

In de PropertyNL datasheet van week 14 staan onder meer de boven genoemde transacties. In het wekelijkse overzicht met grotere transacties staan zowel beleggingstransacties als gebruikstransacties van commercieel vastgoed. Dit overzicht wordt ook opgenomen in PropertyNL Magazine.


Laatste nieuws

Evenementen