OML koopt kavel Lijnpad in Maasbracht

Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML) heeft van de gemeente Maasgouw een kavel gekocht. De kavel van circa 6.500 m2 is gelegen aan het Lijnpad op bedrijventerrein Koeweide in Maasbracht.

De omvang en ligging maken de kavel volgens OML uniek. De kavel ligt namelijk vlakbij de A2 en op zeer korte afstand van de A73. OML voegt de kavel toe aan haar verkoopportefeuille.

Bedrijventerrein Koeweide waar het Lijnpad gelegen is, is een gemengd bedrijventerrein in de gemeente Maasgouw. Bedrijven tot en met milieucategorie 4.1 kunnen zich hier vestigen. Het bedrijventerrein ligt niet alleen direct aan de A2 en vlakbij de A73 maar ook aan de Maas. Directeur Serge Hoppenbrouwers vertelt: “OML hoopt dit kavel aan het Lijnpad te verkopen aan een ondernemer die bijdraagt aan de economische ontwikkeling van Midden-Limburg. Het gaat om een van de grotere beschikbare bouwkavels in Midden-Limburg met zijn omvang van circa 6500 m². Het is ook nog eens een zichtlocatie omdat op de kavel tot 20 meter hoog gebouwd mag worden.”