Nieuwe manager leasing bij Apleona GVA

Apleona GVA heeft Monique de Ruiter benoemd tot Manager Leasing voor de Retail portefeuille. 

Leasing is binnen Retail een zelfstandige afdeling winkelmakelaardij die zich richt op de aan- en verhuur van binnenstedelijk vastgoed en vastgoed in (wijk)winkelcentra.

Monique de Ruiter was sinds 2016 binnen Apleona GVA werkzaam als manager Accountteam Retail. Hiervoor was zij bij Action actief als Real Estate & Acquisition manager.

Apleona GVA voert het management uit voor circa drie miljoen m² aan commercieel vastgoed, zoals winkelcentra, winkel-, kantoor- en bedrijfspanden. Hiermee is het één van de grootste commerciële vastgoed management organisaties van de Benelux, met vestigingen in Utrecht en Amstelveen.

Apleona GVA’s klanten zijn onder andere Syntrus Achmea Real Estate & Finance, CBRE Global Investors, Bouwinvest, Annexum, Commerz Real Investment en Bouwfonds Investment Management.

Apleona GVA maakt deel uit van de Apleona groep in Duitsland. In het boekjaar 2016 heeft Apleona een omzet van ongeveer € 2 mrd gerealiseerd met ongeveer 22.000 medewerkers, die klanten in meer dan 30 landen bedienen.