Nieuwe huurders voor winkelcentrum De Eglantier

Van Herk Groep heeft meerdere nieuwe en vernieuwde overeenkomsten gesloten voor winkels in winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn.

In mei opent in het winkelcentrum een nieuwe winkel van Holland Barrett (182 m² huisnummer 129) nadat in maart al Horeca brasserie Sillies (huisnummer 300) opende.

Eerder openden Administratiekantoor RSA Online (huisnummer 404) en kledingwinkel 03eenenveertig (huisnummer 250) al hun deuren in het winkelcentrum.
Verlengingen waren er met kledingconcept Fashion Factory (huisnummer 328-329) en vernieuwing met herenmode Adam (huisnummer 248-249), Telecom Welcom (huisnummer 119) en lingerie winkel Annebra (huisnummer 512).

Met de komst van deze nieuwe en bestaande winkels brengt Van Herk Groep de bezettingsgraad van het winkelcentrum naar een hoger niveau. Na deze verhuringen is er nog een beperkt aantal winkelruimtes beschikbaar.

Naast deze transacties worden de werkzaamheden voor de ontwikkeling nieuwbouw Eglantierlaan voorbereid. Hier heeft Van Herk Groep al overeenstemming met de bestaande huurder Chinees Jin Long en Jumbo Supermarkten als nieuwkomer. Met deze nieuwbouw zal zowel de aantrekkelijkheid van het centrum voor winkeliers alsook en het bezoekersaantal vergroten, waardoor klanten uit Apeldoorn en de omgeving worden aangetrokken.