Nieuw Holland verkoopt appartementen in Zoetermeer aan Holland Immo Group

Nieuw Holland Projectontwikkeling heeft namens Cornus Vastgoed 59 appartementen in Zoetermeer verkocht aan Holland Immo Group ten behoeve van een van haar besloten vastgoedfondsen.

Het vijflaagse voormalige kantoorgebouw dat bekend stond als het 'Hannie Van Leeuwen-gebouw’, wordt momenteel getransformeerd tot een complex met 59 appartementen in de grootte van 41 tot 56 m². Daarnaast worden 59 parkeerplaatsen alsmede een gemeenschappelijke tuin aangelegd van circa 1.200 m². De bouw is al gestart en de oplevering wordt verwacht in het voorjaar van 2019.

Nieuw Holland Projectontwikkeling is een ontwikkelaar van multifunctionele binnenstedelijke opgaves. Sinds 2006 zijn meer dan veertig projecten afwisselend voor eigen rekening en risico en voor derden gerealiseerd. Opdrachtgevers zijn particulieren en institutionele beleggers. Holland Immo Group is aanbieder van vastgoedbeleggingsfondsen voor de particuliere en institutionele belegger en heeft sinds 2001 in totaal 40 fondsen geïnitieerd met een totaal investeringsvolume van circa € 1,1 mrd. Holland Immo Group belegt in Nederlands en Duits vastgoed, met name in winkels, woningen en parkeergarages. Binnen het woningsegment is de focus meer specifiek gericht op woningen voor starters (inclusief student housing) en woonzorgconcepten voor ouderen.