Niels Bossink wordt directeur regio Noord-Oost & Midden bij BPD

Niels Bossink (43) zal per 1 oktober aanstaande toetreden tot de directie van de regio Noord-Oost & Midden van BPD (Bouwfonds Property Development).

Frans Holleman wordt voorzitter en zal samen met Niels Bossink de tweekoppige directie gaan vormen. Niels Bossink (foto) is ruim 13 jaar werkzaam bij BPD in diverse rollen en het meest recent als manager operations van zowel de regio Noord-Oost & Midden als de regio Zuid.

CEO Walter de Boer over de benoeming van Niels Bossink: "De regio NOM is een van BPD's grootste en meest diverse regio's met volop groeimogelijkheden - zowel binnenstedelijk als aan de stadsranden en het buitengebied. De regio beslaat bijna de helft van Nederland in oppervlakte en is verantwoordelijk voor een omvangrijk deel van BPD's totale productie in Nederland. Ik ben verheugd dat we de regiodirectie kunnen versterken uit eigen gelederen, in de persoon van Niels Bossink. Ik heb Niels de afgelopen jaren leren kennen als iemand met een passie voor gebiedsontwikkeling en als een vakman met een goed oog voor het publieke belang."