Newomij koopt 37 nieuwbouwappartementen in Utrecht

Newomij heeft een overeenkomst getekend met Hegeman Ontwikkeling voor de aankoop en realisatie van 37 nieuwbouwappartementen en een commerciële ruimte in de wijk Leeuwesteyn in Utrecht.

De aankoop betreft drie- en vierkamerappartementen met een oppervlakte variërend van 67 m2 tot 104 m2, een commerciële ruimte in de plint en een deel van de parkeerkelder. De huurwoningen in plan Mobius zijn bestemd voor de vrije sector.

Leeuwesteyn is een nieuwe woonbuurt met in totaal 1.100 huur- en koopwoningen in verschillende prijscategorieën aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal, nabij het centrum van Leidsche Rijn. “Het appartementengebouw zal na oplevering een prachtige eyecatcher zijn binnen de totale wijk. Dit project toont aan dat het mogelijk is om een hoogwaardig ontwerp te combineren met ruime en betaalbare appartementen”, aldus Robbert ter Weijden, lid van de raad van bestuur van Newomij.

Het ontwerp van het complex en de buitenruimte is een gezamenlijk project van KOW architecten en Rrog landschap & stedenbouw en bestaat naast de huurappartementen uit ‘een meer-generatie-hof ‘ met 68 koopwoningen.

img
Redacteur
Profiel