NEP verlengt huurovereenkomst op Media Park

Media Park Enterprise heeft onlangs zijn huurovereenkomst langjarig verlengd met NEP The Netherlands, onderdeel van NEP Group.

NEP is met zijn hoofdkantoor gevestigd in het Studiocentrum aan de Andre van Duinboulevard 4 op het Media Park in Hilversum, waar ook studio 1, studio 2, studio 11 en 20 zich bevinden van in totaal 13.500 m² vvo. Vanuit deze studio’s worden verschillende tv-programma’s zoals Ziggo Formule 1 Café, Veronica Inside, RTL Darts, Kassa, VTBL en Café Hendrikse en Genee opgenomen en uitgezonden. Daarnaast heeft NEP zijn datacentercapaciteit uitgebreid met een datacenter en die beslaat nu 2200 m² vvo in het Decorcentrum op het Media Park.

NEP is een full-service facilitair mediabedrijf en voorziet productiehuizen van de mediatechnologie die het mogelijk maakt om grote televisie- en live events te produceren en zichtbaar te maken, waaronder The Passion, Defqon.1 en de registratie van The Voice Of Holland in Studio 24 op het Media Park. De dienstverlening van NEP wordt in Nederland gefaciliteerd vanuit de eigen datacenters. 

NEP telt meer dan 3000 medewerkers en ondersteunt producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten. Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.