Monumentaal Van Bylandt Huis bijna volledig verhuurd

Nexus Real Estate heeft per 1 september 2016 twee nieuwe huurders gevonden voor het kantoorgebouw aan de Benoordenhoutseweg 46 in Den Haag.

SWAP Support en NightBalance huren voor een langjarige periode in totaal circa 1200 m² kantoorruimte met archief in het gerenoveerde Van Bylandt Huis.
Het Van Bylandt Huis kwam met het vertrek van voormalig huurder het Rijksvastgoedbedrijf in juni 2013 geheel leeg te staan. Na een volledige renovatie van het gebouw, de algemene ruimten en de kantoorruimte, is het ruim 7500 m² grote gebouw in de markt gezet als hoogwaardig monumentaal bedrijfsverzamelgebouw.

Sindsdien hebben zich diverse nieuwe huurders gevestigd in het Van Bylandt Huis, zoals Pink and Nelson, KNCV, Iteraen ZuivelNL.
Het Van Bylandt Huis maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds 2015 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Met deze nieuwe verhuur is het kantoorpand in 2,5 jaar tijd bijna geheel verhuurd. Voor de verhuur resteert nog circa 1100 m² op de bovenste etage.

Nexus Real Estate heeft deze transactie gerealiseerd namens de eigenaar van het gehuurde, OGON Nederland. Nexus werd geadviseerd door COG Bedrijfsmakelaars.