Michiel Otto wordt directeur Hevo

Michiel Otto MBA is per 1 mei aangesteld als directeur van Hevo.

Het directieteam van Hevo bestaat uit Michiel Otto, Mike van Schoonderwalt en Ewoud van der Sluis (vz). Otto zal zich samen met de andere directieleden richten op groei en verbreding van de dienstverlening.

Hevo levert met 65 expert advies en boouwmanagement en is gespecialiseerd in huisvesting voor onderwijs, zorg en wonen, en sport en cultuur. Ook is Hevo actief in multifunctionele accommodaties en huisvesting voor overheid en bedrijfsleven.

Otto is al meer dan 20 jaar actief als adviseur, projectmanager en trainer in de gebouwde omgeving. Vanuit PRC en Arcadis werkte hij, onder meer in de functie van directeur Real Estate Management, voor het onderwijs, gemeenten, de rijksoverheid en culturele en financiële sector. Het grensvlak tussen organisatieontwikkeling, bouw en vastgoedmanagement vormt zijn werkterrein.

Bij verschillende van zijn opdrachtgevers begeleidde Otto de organisatieontwikkeling van het vastgoedbedrijf en stuurde hij bouwprojecten aan. Verder leverde hij als secretaris van het netwerk ZuidasPartners een bijdrage aan de ontwikkeling van de Zuidas als internationaal business district en kenniskwartier.