Meyer Bergman benoemt Herman Kok als head of research

Meyer Bergman heeft dr. Herman Kok aangesteld voor de nieuwe functie van head of research.

Meyer Bergman is een pan-Europese investment manager met meer dan € 5,2 mrd aan assets onder management en is gespecialiseerd in 'urban mixed used real estate.' De vastgoedonderneming uit Londen, met kantoren in New York en Luxemburg, wordt geleid door Markus Meijer, zoon van MAB-oprichter Ton Meijer. Ton Meijer was in 2014 mede-oprichter van Meyer Bergman.

Kok sluit zich aan bij Meyer Bergman na een 16-jarige carrière bij Multi Corporation, waar hij werkzaam was in diverse functies, waaronder onderzoek naar haar beleggingsactiviteiten en internationale expansie. Hij begon zijn carriere bij een vastgoedadviseur in Boedapest en kwam in 2001 in dienst als senior onderzoeksanalist bij de International Council of Shopping Centers (ICSC). 

Kok studeerde Sociale Geografie aan de Universiteit Utrecht en heeft een Master in Real Estate Management, die hij in Antwerpen heeft gehaald. Hij is gastdocent op verschillende universiteiten, lid van de Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) en blijft betrokken bij ICSC-onderzoek als Europees onderzoeksgroep (ERG).

Meyer Bergman heeft in de afgelopen 12 maanden naast Kok zeven nieuwe medewerkers toegevoegd aan zijn team. In Europa werken nu 38 mensen voor de onderneming. Zo werd Ben Williams aangesteld als principal in het Investment Management team. Hij richt zich op structurering, financiering en transacties. In april kwam Gavin Green bij de firma als general counsel. Het bedrijf heeft ook Matthew Armitage aangesteld als vice president in het Finance, Tax & Legal team en vier nieuwe analisten: Marielle Duschene, William Lucas, Oskar Sköldberg en Alexandre Tuchmuntz.

Gerelateerde artikelen: