Menken en Rietveld versterken Holland Immo Group

Ben Menken en Coen Rietveld versterken het Investment- & Asset managementteam van Holland Immo Group. 

Ben Menken is toegetreden als Investment Manager, waar hij zich zal richten op acquisitie en het verder versterken van de woon-, zorg- en parkeervastgoedportefeuille. Menken heeft een brede ervaring in zowel commercieel als residentieel vastgoed, evenals in omvangrijke vastgoedtransacties voor institutionele beleggers. Voorheen was hij werkzaam bij Daelmans Vastgoed en WoonHolland.

Coen Rietveld is aangesteld als Technisch Assetmanager. Met zijn uitgebreide ervaring in technisch en commercieel beheer zal Rietveld  verantwoordelijk zijn voor het lange termijn onderhoudsprogramma en de verduurzaming van de Nederlandse assets. De afgelopen jaren bekleede hij verschillende assetmanagement functies bij Woningcorporatie Trudo en DELA Vastgoed.

Eind 2021 nam Primevest Holland Immo Group over. De gecombineerde bedrijven beschikken over kantoren in Utrecht, Eindhoven en Berlijn van waaruit een team van 65 professionals meer dan €3 miljard aan vastgoed beheert in 12 Europese landen, waaronder sectorgerichte fondsen, individuele institutionele mandaten en een aantal fondsen gericht op particuliere beleggers en family offices.