Meer horeca naar Het Rond in Houten

Altera Vastgoed heeft met de horecaondernemer van Boca Bar & Kitchen een tweede huurovereenkomst gesloten voor de huur van 250 m² bvo aan Het Rond 36. Naast Boca Bar & Kitchen gaat de ondernemer Brother Louie bar & pizza starten.

De opening van dit totaalconcept zal medio juli plaatsvinden.

Met de toevoeging van horeca met terras op Het Rond geeft Altera verder invulling aan het verbeteren van het verblijfsklimaat en een langere verblijfsduur. Op het plein zijn reeds horecazaken als de Boca Bar, Enzo en Barista gevestigd, waardoor er een compleet horeca aanbod voor de Houtenaar is ontstaan. Het Rond is het kernwinkelgebied van Houten dat naast drie full service supermarkten ook een foodhal (de Vershof) en divers aanbod aan non-food biedt. Het winkelaanbod omvat een mix van lokaal ondernemerschap en grootwinkelbedrijven.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Het Rond in Houten is een centrum waar een compleet dagelijkse aanbod in food en non-food alsmede meerdere dienstverleners en horecaondernemers is gevestigd. Met de toevoeging van een nieuwe horecaczaak wordt verder invulling gegeven aan de gewenste huurdersmix gericht op de dagelijkse behoeftes van de consument”.

Voor deze verhuurtransactie werd Altera bijgestaan door AdHoc horecamakelaars.

Artikelen in de omgeving: