Maarten Muijsson wordt directeur Greenib

Mr. drs. Maarten Muijsson MRE is per 22 maart benoemd tot algemeen directeur / managing director van Greenib Onroerend Goed.

Hiermee volgt hij Jack Renes op die sinds 2004 als algemeen directeur de onderneming vertegenwoordigde.

Renes blijft als adviseur bij de onderneming betrokken. Muijsson is sinds 1 september 2016 bij Greenib Onroerend Goed in dienst als adjunct directeur. Hiervoor was hij werkzaam bij Maarsen Groep en DTZ Zadelhoff. 

Greenib Onroerend Goed is een onafhankelijke beleggingsmaatschappij die optreedt als ontwikkelaar en eindbelegger van Greenib Businesspark in Warmond/Sassenheim. Greenib Onroerend Goed belegt in bestaande en nieuw te bouwen bedrijfsgebouwen op het terrein en beoogt een langjarige exploitatie. Het Business Park is gelegen op twee bedrijventerreinen: De Wetering en Jagtlust. Zij zijn op een steenworp afstand van elkaar gesitueerd in de gemeente Teylingen, op grondgebied van Warmond en Sassenheim.

Op Greenib Businesspark zijn bedrijven gevestigd zoals O'Neill, Hedera, Fuji, CAE, Stichting Oogheelkunde Rijswijk en Cosine. Het park ligt vlakbij station Sassenheim.