Logicor kiest Quares als property manager

Logicor, ontwikkelaar, eigenaar en manager van logistiek vastgoed, heeft per 1 juli 2024 Quares als nieuwe property manager in de arm genomen.

De vastgoedbeheerder met vestigingen in Nederland en België, neemt het technisch en financieel management van de volledige Nederlandse portefeuille van Logicor op zich.  

De portefeuille heeft een totale omvang van zo’n 600.000 m² met een breed scala aan logistieke gebouwen variërend van grote warehouses zoals in Roosendaal, tot en met last-mile concepten, zoals in Almere.

Alexander van Gastel, Director Nederland en België van Logicor: ‘Quares heeft jarenlange ervaring in het beheer van logistiek vastgoed en weet goed waar de veranderende behoeften van onze klanten liggen.’ Met Quares als beheerder verwacht Logicor ‘de aanwezigheid in de regio te versterken en de best mogelijke service te leveren aan onze klanten’.

Remy van Horssen, Head of Property Services Nederland bij Quares: ‘We kennen de logistieke markt als geen ander en begrijpen heel goed wat de veranderende behoeften van Logicor’s klanten en potentiële klanten zijn. De omvang van de Logicor portefeuille maakt het daarnaast voor ons mogelijk om substantieel uit te breiden.’

Laatste nieuws

Evenementen