Liof verhuist naar Parc Céramique

Na de verkoop van hun huidige kantoorlocatie in het centrum van Maastricht heeft Liof hun nieuwe huisvestiging gevonden in het kantoorgebouw Parc Céramique aan het Wim Duisenbergplantsoen in Maastricht.

Liof huurt per 1 januari 2018 in totaal 1012 m² kantoorruimte op de 2e en 3e verdieping.

Liof is met ruim 40 medewerkers de uitvoeringsorganisatie van het regionaal economisch beleid voor de provincie Limburg. Dit doet ze namens het ministerie van Economische Zaken en de Provincie Limburg. Als regionale ontwikkelingsmaatschappij stimuleert Liof de economische structuurversterking in Limburg en creëert zo groei en banen. De organisatie richt zich daarbij op het Limburgse MKB. Ook werft ze buitenlandse bedrijven en zorgt ze ervoor dat hun vestiging en ontwikkeling in Limburg soepel verloopt. Tot slot schept Liof de voorwaarden voor verdere ontwikkeling van de sectoren industrie en logistiek.

Parc Céramique is in 2009 gerealiseerd op een unieke locatie in de prestigieuze Maastrichtse wijk Céramique en bestaat een drietal kantoorgebouwen gelegen bovenop een tweelaags parkeergarage. Parc Céramique kent een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid dankzij de directe ligging langs de JF Kennedybrug. Andere huurders van Parc Céramique zijn Woningstichting Servatius, Antea Group, Architecten aan de Maas, Offices for You en Maximus Vastgoedbeheer.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens de verhuurder, Servatius Wonen & Vastgoed. Liof werd in deze begeleid door JLL.