Kavel verkocht op Het Klooster Nieuwegein

Civiele Technieken deBoer uit Nieuwegein en staalconstructiebedrijf Rijnstaal Alphen uit Alphen aan de Rijn hebben gezamenlijk een kavel gekocht op bedrijvenpark Het Klooster in Nieuwegein.

CT deBoer is een aannemersbedrijf uit Nieuwegein dat actief en innovatief is in de internationale wereld van vijzelen, schuiven en persen. Een aansprekend project van het bedrijf is het verhogen van de bruggen over het Amsterdam-Rijnkanaal.

Rijnstaal is een middel groot all-round staalconstructiebedrijf uit Alphen aan de Rijn met activiteiten in de Utiliteits-, Industrie- en Civiele bouwsector. Beide bedrijven werken al samen.

Directeuren Theo Hendriks en Anton van Vliet: “Het samenbrengen van onze bedrijven CT deBoer en Rijnstaal Alphen op één locatie op Het Klooster in Nieuwegein is voor ons een grote stap voorwaarts. Nu we vanuit één pand samen gaan werken, biedt dat naast optimale bedrijfsvoering, ook mogelijkheden om te groeien. Daarnaast hebben wij nu de kans om een duurzaam gebouw neer te zetten met zonnepanelen. Hierdoor kunnen we straks voor een belangrijk deel zelf voorzien in onze energiebehoefte. Wij waarderen de positieve houding en de goede ondersteuning van de gemeente
Nieuwegein. Dat heeft ons geholpen bij onze keuze voor deze locatie en helpt ons bij de ontwikkeling van ons nieuwe pand.”

Bedrijvenpark Het Klooster ligt in de driehoek van de autosnelwegen A2, A12 en A27. Er is ruimte voor allerlei soorten bedrijven, variërend van MKB tot transport-, logistiek- en distributiebedrijven. Steeds vaker kiezen met name groeiende MKB-bedrijven voor Het Klooster.

De gemeente Nieuwegein geeft op het bedrijvenpark nog kavels uit.