Janssen de Jong Projectontwikkeling vergroot commerciële slagkracht

Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft haar commerciële team uitgebreid met Athena Waanders, ontwikkelingsmanager regio oost, Marco van Dijk, eveneens ontwikkelingsmanager regio oost en Cees Dijkshoorn, ontwikkelingsmanager regio West. 

Waanders heeft een achtergrond in de bedrijfsmakelaardij. Per 1 maart jl. is zij gestart in haar nieuwe rol als ontwikkelingsmanager voor de vestiging van Janssen de Jong Projectontwikkeling in Hengelo.

Met ingang van 1 mei versterkt ook Marco van Dijk het team in Hengelo als ontwikkelingsmanager. Van Dijk is sinds 2000 werkzaam in de sector Vastgoed en Projectontwikkeling. Steeds vanuit een commerciële rol; als projectontwikkelaar, tendermanager of commercieel manager.

Verder is het team van Janssen de Jong Projectontwikkeling in Utrecht per 1 mei uitgebreid met Cees Dijkshoorn. Hij is de afgelopen 20 jaar voor diverse werkgevers werkzaam geweest als projectontwikkelaar/ontwikkelingsmanager. De afgelopen vijf jaar heeft hij als zelfstandig ondernemer projecten ontwikkeld.