Jan-Thijs Koster naar zorgvastgoedteam Syntrus Achmea

Jan-Thijs Koster is per 1 december begonnen als ontwikkelingsmanager zorg en wonen bij vermogensbeheerder Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

Hij versterkt het team dat zich richt op de acquisitie van zorgvastgoed voor de beleggingsportefeuilles van de institutionele klanten van Syntrus Achmea.

Koster (31) werkte sinds 2017 bij Bouwinvest, de laatste jaren als research manager voor het Bouwinvest Dutch Healthcare en Dutch Residential Fund. Hij studeerde technische planologie en real estate studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast zijn werk is hij onder meer lid van de Stuurgroep van Jong IVBN, de Verenging van Institutionele Beleggers in Vastgoed.

‘Met zijn kennis en ervaring is Jan-Thijs Koster een uitstekende versterking van ons team’, zegt Anjelica Cicilia, acquisition & development director bij Syntrus Achmea. ‘Onze institutionele klanten hebben grotere interesse in zorgvastgoed. Het is onze taak om die vraag in te vullen met proposities, die zorgen voor een goed financieel en maatschappelijk rendement.’