Ivy koopt op Keizersgracht Amsterdam

Ivy Group heeft het kantoor van de Architecten Cie en Evolve Healthop op de Keizersgracht in Amsterdam aangekocht van een particuliere belegger.

Keizersgracht 124-128 is circa 4000 m² bvo groot verdeeld over 5 verdiepingen. Architecten Cie en Evolve Health zijn hier als huurder gevestigd.

De panden zijn gebouwd rond 1615 als woning. In de jaren ’20 zijn de panden samengevoegd en in gebruik genomen als kantoor door Victoria verzekeringen. Het pand kenmerkt zich door een monumentale voorgevel, een moderne achtergevel en grote open en hoge vloeren van circa 650 m² bvo. Op de bovenste verdieping bevindt zich een kantoor penthouse van ruim 250 m² met dakterras.

Evolve Healthop is een personal training studio die naast fitness ook fysiotherapie, chiropractie, acupuntuur, 'dry needling', voedingsadvies, massages en voedingsadvies biedt.
Architecten Cie is onderdeel van Cie, een bureau met 50 werknemers en 5 partners. Ze zijn onder andere de architect van het nieuwe circulaire paviljoen van ABN Amro en Symphony Towers op de Zuidas en First Rotterdam.

In de komende jaren zal Ivy Group het pand aan de buitenzijde renoveren en onder andere voorzien van nieuwe installaties.

NL Real Estate heeft Ivy Group bijgestaan in dit traject.

Laatste nieuws

Evenementen