Ingenico ePayments huurt kantoor in Hoofddorp

Certitudo Capital en Ingenico ePayments hebben overeenstemming bereikt over een 12,5-jarige huurovereenkomst voor circa 8500 m² vvo kantoorruimte aan de Neptunusstraat 41-63 te Hoofddorp.

Certitudo zal het pand voor ingebruikname door Ingenico in zijn geheel revitaliseren en - zoals bij alle renovatieprojecten in haar portefeuille - verduurzamen. Zo zal het pand na oplevering aan de gebruiker over energielabel A beschikken.
Het kantoorgebouw is gelegen op Beukenhorst-West, een kantorenpark dat in samenwerking tussen de gemeente Hoofddorp en marktpartijen volledig herontwikkeld wordt naar een gemengd stedelijk gebied.
Het object beschikt over ruime parkeergelegenheid, ligt op loopafstand van het NS-station en is via de nabijgelegen Rijkswegen A4/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam perfect bereikbaar per auto. De luchthaven Schiphol ligt op circa 10 minuten reisafstand

Ingenico ePayments, dochteronderneming van het Franse beursgenoteerde Ingenico Group. De organisatie verbindt verkopers en consumenten en stelt bedrijven overal in staat betalingen voor hun klanten eenvoudig en veilig te maken. Met geavanceerde data-analytics, fraudebeheer oplossingen en grensoverschrijdende expertise helpt het bedrijf meer dan 65.000 kleine en grote handelaren hun zaken te optimaliseren en uit te breiden naar nieuwe markten over de hele wereld.

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities en transformaties van leegstaand vastgoed alsmede overname van bestaande o.g. portefeuilles c.q. vennootschappen. 

Bij deze transactie werd Ingenico door Colliers International geadviseerd.

Laatste nieuws

Evenementen