Huisartsen huren 10de verdieping The Mark in Rotterdam

Huisartsposten Rijnmond en Rijnmond Dokters huren praktijkruimte in het Rotterdamse kantoorgebouw ‘The Mark’.

Zij hebben onlangs gezamenlijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van 1117 m² vloeroppervlak op de 10e verdieping, alsmede 41,5 m² archiefruimte en 22 ‘zwerf’ parkeerplaatsen. Het pand ligt aan Fascinatio Boulevard 276.

Huisartsenposten Rijnmond is in 1998 opgericht door de huisartsen in de regio Rijnmond om ervoor te zorgen dat patiënten in 24/7 terecht kunnen bij de huisarts voor spoedeisende zorg. Inmiddels zijn ze gegroeid tot een organisatie waar meer dan 800 huisartsen, basisartsen, verpleegkundig specialisten, ruim 220 triagisten en baliemedewerkers en 40 medisch chauffeurs ervoor zorgen dat de patiënt bij spoed in juiste handen is.

Rijnmond Dokters is de coöperatieve vereniging die huisartsen in de regio Rijnmond ondersteunt op het gebied van chronische zorg, ouderenzorg, GGZ, wijksamenwerking, digitale zorg en ICT. De leden van Rijnmond Dokters zijn ruim 350 huisartsen en huisartsenorganisaties die in de praktijken en wijken zorg leveren aan hun patiënten. Rijnmond Dokters is per 1 januari 2022 ontstaan uit een samenwerking tussen IZER, Zonboog, Gezond op Zuid en het Netwerk. Daarmee is de opdracht van de organisatie breder geworden en zijn de taken uitgebreid.

The Mark is een multi-tenant kantoorgebouw van 23.000 m² direct gelegen aan de rijksweg A16 en op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom. 

The Mark huisvest ondermeer Maersk, Eversheds Sutherland, Refresco, Baker Tilly Berk, Regus en Nielsen. Momenteel is er nog circa 2313 m² kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar gelegen op de 1ste verdieping van het gebouw.

De transactie is tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting.