Holland Immo Group verkoopt twee parkeergarages

Holland Immo Group verkoopt parkeerfonds Parking Fund Nederland IV aan Telios Re Infrastructure for Mobility Fund.

Het fonds bevat twee parkeergarages in Enschede en Rotterdam met in totaal 691 parkeerplaatsen. Koper is Telios RE Infrastructure for Mobility Fund. De totale verkoopprijs bedraagt € 22,5 miljoen.

Q-Park Enschede is een van de grootste parkeergarages van Enschede, gelegen in het centrum van de stad, en tevens de  dichtstbijzijnde (bezoekers)parkeerlocatie voor het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente.

Q-Park Boston & Seattle ligt in het centrum van Rotterdam en geeft direct toegang tot de Boston & Seattle torens (220 appartementen) op de Wilhelminapier.

Holland Immo Group heeft met deze transactie een zeer mooi totaalrendement van 14% per jaar gerealiseerd. In de prognose was uitgegaan van een totaalrendement van 9% per jaar.

Telios Investments is een partnerbedrijf van Green Arrow Capital, een onafhankelijke investeringsgroep gespecialiseerd in infrastructuurinvesteringen met een beheerd vermogen van € 2 miljard.

Holland Immo Group is bij deze transactie geadviseerd door Loyens & Loeff als juridisch adviseur en Deloitte als verkoop procesbegeleider.