Heleen Aarts nieuwe Commissaris SADC

Heleen Aarts is door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders benoemd tot Commissaris van Schiphol Area Development Company (SADC).

Heleen Aarts werkt sinds 2005 bij Amvest en is er sinds 1 oktober 2018 Chief Executive Officer. Heleen Aarts is sinds midden jaren 90 vanuit diverse rollen actief in gebiedsontwikkelingen in Nederland. Zo was ze voorzitter van de deelnemersraad van Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling en Commissaris van woningcorporatie Woonplus. Momenteel is ze lid Raad van Advies van de Master City Developer, Bestuurslid van HPP, jurylid van de Brabantse Stijlprijs. Aarts volgt hiermee Ingeborg de Jong op (o.a. Algemeen directeur woningontwikkelaar Timpaan).

Aarts brengt uitgebreide ervaring en kennis mee over het vakgebied gebiedsontwikkeling. De RvC bestaat verder uit voorzitter Jaap Gillis (voormalig CEO Bouwfonds IM) en Commissarissen Monique Maarsen (directeur Maarsen Groep), Max van der Sleen (voormalig bestuursvoorzitter en CEO Ecorys) en Cuno van Steenhoven (voormalig directievoorzitter DTZ Zadelhoff).