Heeneman & Partners koopt deel winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn

Heeneman & Partners heeft ten behoeve van haar Selectiefonds.nl een aanzienlijk deel van winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn gekocht.

Het deel van het winkelcentrum dat aan het fonds is toegevoegd bestaat uit 24 winkelunits, met een totaal metrage van 5.500 m². Naast lokale ondernemers bestaan de huurders uit diverse landelijke ketens, zoals Hema, Etos, Hans Anders, Kruidvat, Bruna, Shoeby, Blokker, Pets Place en Ter Stal. Aan weerszijden van de winkels liggen twee grote supermarkten en onder het winkelcentrum bevindt zich een openbare parkeergarage. De koopprijs bedraagt, zo laat Heeneman weten, € 11,75 mln kosten koper.

“Nadat wij eerder dit jaar diverse maatschappelijke objecten hadden gekocht was het voor het evenwicht in het fonds nu het juiste moment om winkels eraan toe te voegen. Met de ernaast gelegen supermarkten en goede parkeerfaciliteiten, functioneert dit winkelcentrum als een uitstekend boodschappencentrum”, aldus Rob van Sabben, directeur vastgoed van Heeneman & Partners.

Verkoper is Becedo Vastgoed. Koper is in deze transactie door Lexence (juridisch), Rechtstaete (fiscaal) en Sprmrkt Vastgoed (commercieel) geadviseerd.

img
Redacteur
Profiel