Fusie van Broersma Bedrijfsmakelaardij en KS Bedrijfsmakelaars

Broersma Bedrijfsmakelaardij en KS Bedrijfsmakelaars fuseren en vormen met Broersma Woningmakelaardij het nieuwe ‘Broersma Werken en Wonen’.

De focus van de ondernemingen komt naar eigen zeggen te liggen op ‘het optimaal verbinden van mens, ruimte en omgeving’. De tendens in de markt waarbij wonen en werken steeds meer samenkomt, resulteert in een overlap van belevingswereld; op werkplekken willen mensen zich thuis voelen en thuis moet er ook prettig gewerkt kunnen worden.

De woningtak van Broersma heeft al jaren een positie in het neerzetten van een beleving met huizen waarbij de nadruk ligt op design. Waar Broersma Bedrijfsmakelaardij zich tot nu toe met name richtte op de zakelijke markt, heeft KS Bedrijfsmakelaars een niche positie verworven in de creatieve sector met het vinden en koppelen van de meer exceptionele panden die de stad rijk is. De samenwerking creëert een synergie met een versterkt netwerk en een portefeuille die naadloos op elkaar aansluit. Vanuit deze gedachte werd ‘Broersma Werken en Wonen’ een feit.

KS Bedrijfsmakelaars en Broersma gaan samen als ‘Broersma Werken en Wonen’ Broersma.nl wordt gelanceerd als vernieuwend online platform over werken en wonen in de stad Amsterdam. ‘Door onze krachten te bundelen zorgen we voor een kruisbestuiving van belevingswereld en expertise in de Amsterdamse onroerendgoedmarkt.’

De directie wordt gevoerd door Merijn Hartog en Erik Reijn. Voormalig partner van Broersma Bedrijfsmakelaardij Hans Vos blijft betrokken als makelaar bij Broersma Werken. De woningmakelaardij van Broersma wordt Broersma Wonen