Fietsenwinkel Mantel opent vestiging in The Wall Utrecht

De van oorsprong Arnhemse fietsenwinkel Mantel opent zijn derde vestiging in Nederland in The Wall, langs de A2 bij Utrecht.

De nieuwe Mantel-vestiging heeft een omvang van 4000 m². De komst van deze superstore in The Wall is een nieuwe stap voor Mantel om op termijn in heel Nederland zowel online als offline vertegenwoordigd te zijn.
The Wall Utrecht, ooit gebouwd als geluidsmuur en vooruitstrevend winkel- en leisurecentrum tussen de drukke snelweg A2 en het nieuwe stadshart Leidsche Rijn, is sinds eind vorig jaar eigendom van de private vastgoedbeleggers en ontwikkelaars Built to Build Real Estate en Urban Interest. The Wall telt 62.000 m² aan verhuurbaar retail-, leisure- en horecaoppervlak en is daarmee een van de grootste winkel- en leisurecentra in Nederland.

Met de komst van Mantel geven de eigenaren invulling aan hun opzet om The Wall, dat dateert uit 2009, een nieuwe impuls en elan te geven. Sinds begin dit jaar hebben Decathlon (4600 m²) en de Apple Premium Reseller Amac (6200 m²) zich al in The Wall gevestigd. Later dit jaar zal ook de Rotterdamse retailer Daka Sport (3000 m²) er zijn deuren openen. Naast het verder optimaliseren van de verhuur en invulling willen de twee beleggers zorgen voor een betere uitstraling en verduurzaming van het totale project. The Wall moet een aantrekkelijke plek worden waar retail, leisure en horeca bij elkaar komen.