Evert Breeman naar CBRE Zwolle

Het team van CBRE Zwolle is uitgebreid met de komst van Evert Breeman als nieuwe regiospecialist. 

Breeman is deze maand gestart als consultant Advisory & Transaction Services. Hij is afkomstig van KroeseTempert Bedrijfsmakelaars in Zwolle, waar hij zijn kennis van de regio heeft opgebouwd door de bemiddeling in de verkoop en verhuur van commercieel vastgoed. Bij CBRE wordt Breeman verantwoordelijk voor de (ver)huur van kantoorruimte.

CBRE Zwolle adviseert opdrachtgevers in Noordoost-Nederland over hun vastgoed- en huisvestingvraagstukken. Met de uitbreiding bestaat het team nu uit zes personen, waarvan vier regiospecialisten die nauw samenwerken met experts uit de verschillende vastgoeddisciplines binnen CBRE.

‘Er is steeds meer vraag naar gespecialiseerd vastgoedadvies in Noordoost-Nederland,’zegt Alwin Rijpstra, associate director van CBRE Zwolle. ‘De trend die wij vorig jaar in ons marktrapport signaleerden, zet verder door: het aanbod van kantoorruimte neemt af en de ruimte die beschikbaar is voldoet vaak niet aan de wensen van de gebruikers. Wij zien dat de (her)positionering van kantoren op dit moment bij veel eigenaren speelt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met duurzaamheid, flexwerkconcepten en verhogen van beleving en kwaliteit?’