Desiree Wolters gestart als asset manager offices bij Certitudo Capital

Desiree Wolters is per 14 april  aangesteld als Asset Manager Offices bij Certitudo Capital.

In deze rol zal zij zich samen met Robert Ciggaar focussen op het management van de bestaande kantorenportefeuille en de acquisitie en dispositie van commerciële vastgoedobjecten.

Na het afronden van de studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam ging Desiree Wolters in 2012 aan de slag als Commercieel Vastgoedadviseur bij JLL – Agency Utrecht. Zij vervolgde haar carrière als Commercieel Manager bij NEW NRG Real Estate, waar zij betrokken was bij complexe vastgoedvraagstukken zoals transformaties, renovaties, asset management en gestructureerde verkopen. Vervolgens werkte Desiree Wolters bijna drie jaar in Houston, Texas (Verenigde Staten) voor CBRE – Capital Markets in de functie van Senior Financial Analyst, met als belangrijkste verantwoordelijkheden de dispositie, financiële optimalisatie en waardering van commercieel vastgoed in Texas.

Tessa Kuiten, Managing Director Certitudo Capital: ‘Desiree heeft een zeer diverse en brede achtergrond en is specialist op meerdere vlakken met betrekking tot vastgoed: een aanwinst voor het asset management team van Certitudo Capital.’