Delin Property start met ontwikkeling DC in Gilze

In de logistieke regio Tilburg-Waalwijk ontwikkelt Delin Property een duurzaam distributiecentrum van 32.500 m2 op bedrijventerrein ‘De Broekakkers’ in Gilze.

Het gebouw bestaat uit twee units en omvat 29.610 m2 warehouse, 2.215 m2 mezzanine en 1.170 m2 kantoorruimte. Het warehouse zal daarnaast beschikken over 321 parkeerplaatsen en 29 loading docks. Delin Property is nog op zoek naar één of meerdere geschikte huurders. Huuropties zijn beschikbaar vanaf 14.500 m2 tot 32.500 m2.

De nieuwbouwontwikkeling is gelegen nabij Barge Terminal Tilburg, de grote havens en direct aan snelweg A58. De oplevering zal naar verwachting in mei 2022 zijn.

Bart de Sitter, Head of the Netherlands bij Delin Property: ‘De strategische locatie, de hoge kwaliteit van de bouw en de toepassing van energiezuinige materialen en technologieën maken het distributiecentrum in Gilze een state-of-the-art ontwikkeling. Door de al jarenlange hoge vraag naar nieuw hoogstaand logistiek vastgoed in deze regio en het geloof in de kwaliteit van onze ontwikkeling, verwachten wij dan ook snel met concrete huurders in gesprek te zullen gaan.’