Cushman & Wakefield opent hoofdkantoor in UNStudio Zuidas

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft een aanvullende huurovereenkomst getekend met Union Investment Real Estate voor de huur van circa 2150 m² kantoorruimte op de 19e en 20ste verdieping van UNStudio op de Zuidas in Amsterdam.

Voormalig DTZ Zadelhoff, sinds november 2016 onderdeel van Cushman & Wakefield, is al sinds 2014 gehuisvest op de eerste en tweede verdieping van UNStudio. Met deze aanvullende overeenkomst huurt Cushman & Wakefield nu vier verdiepingen in UNStudio. Het is de eerste samenvoeging van kantoren sinds de fusie met DTZ Zadelhoff.

Jeroen Lokerse, head of the Netherlands Cushman & Wakefield: “Het is fantastisch dat wij zo snel na het samengaan met DTZ Zadelhoff ín Amsterdam een gezamenlijk hoofdkantoor kunnen betrekken. UNStudio is een opvallend gebouw op een goede zichtlocatie in het hart van dé kantoorlocatie van Nederland: de Zuidas. Het is duurzaam en efficiënt ingedeeld waardoor we moderne en optimaal bereikbare werkplekken bieden aan onze professionals. Medio april betrekken we ook de bovenste twee verdiepingen die een formidabel uitzicht bieden over de stad Amsterdam. Voor ons was het van groot belang om na de fusie zo snel mogelijk de kantoren in Amsterdam te combineren en we zijn dan ook trots dat dit zo snel is gelukt.”

Cushman & Wakefield zal het nieuwe hoofdkantoor medio april 2017 in gebruik nemen. Vanaf dat moment worden de teams van Cushman & Wakefield en het voormalige DTZ Zadelhoff in Amsterdam fysiek samengevoegd in één kantoor. De huurovereenkomst omvat in totaal circa 4000 m² voor de huisvesting van circa 280 medewerkers. De kantoorruimte omvat op de eerste twee verdiepingen circa 1850 m² en op de 19e en 20e verdieping circa 2150 m² inclusief algemene ruimten.