Coolblue, Nippon Express en KWE huren in Amsterdam Park

Delin Capital Asset Management heeft eind vorige week de nieuwe huurders Coolblue, Nippon Express en Kintetsu World Express verwelkomd in het onlangs voltooide DC01 van Amsterdam Park, gelegen aan de Conakryweg in de haven van Amsterdam.

Dit logistieke complex van ongeveer 20.000 m² telt 4 modules van elk circa 5000 m² , mezzanine en kantoren inclusief. Vrachtwagens en personenverkeer hebben een volledig van elkaar gescheiden in- en uitgang middels het innovatieve parkeerdek, dat plaats biedt aan 64 wagens en de werknemers ook een veilige toegang verschaft tot het kantoor en magazijn.

Bij de oplevering eind vorige week kregen de huurders officieel toegang tot het warehouse en kantoor. Hiermee is de laatste fase van deze ontwikkeling afgerond en wordt het gebouw operationeel in gereedheid gebracht door de eindgebruiker.

Nippon Express, een wereldwijde logistieke dienstverlener, heeft zijn intrek genomen in de hoekmodule, e-commercebedrijf Coolblue heeft module twee in gebruik genomen en de vierde unit verhuurt Delin aan Kintetsu World Express (KWE), eveneens een wereldwijde logistieke dienstverlener. De resterende unit drie is nog beschikbaar voor verhuur.

Delin, een Europese logistieke investeerder, asset manager en ontwikkelaar, is bezig met de uitbreiding van Amsterdam Park in Atlas Park , onderdeel van de haven van Amsterdam. Naast de oplevering van DC01 aan de huurders, werd vorige week even verderop in de Beiraweg de eerste paal geslagen van het last mile depot dat Delin ontwikkelt voor GLS.

Atlas Park en Delin's Amsterdam Park zijn goed gelegen voor zowel nationale als internationale distributieactiviteiten. Amsterdam is één van de belangrijkste Europese toegangspoorten voor internationaal vrachtvervoer en biedt overslag tussen zee-, weg-, lucht- en spoorroutes. Gemakkelijke toegang tot de snelweg A5 verbindt de site met de luchthaven van Schiphol in een rit van ongeveer 10 minuten.

In deze transacties werd Delin geadviseerd door Cushman & Wakefield en CBRE.

Laatste nieuws

Evenementen