Convex architecten verhuist naar Piekstraat op Feijenoord

Convex architecten heeft een overeenkomst getekend voor de huur van circa 600 m² kantoor- en galerieruimte aan de Piekstraat 31 te Rotterdam.

Convexarchitecten heeft een overeenkomst getekend voor de huur van circa 600 m² kantoor- en galerieruimte aan de Piekstraat 31 te Rotterdam. Het architectenbureau, voorheen gevestigd op het Noordereiland, verhuist hiermee naar het industriële, creatieve gebied op het eiland van Feijenoord.

Convex architecten is een full service architectenbureau gevestigd in Rotterdam. Het is sinds 1947 actief op het werkgebied architectuur, stedenbouw en interieurontwerp. Het portfolio bevat kantoren, woningen en bedrijfsgebouwen.
Peter Couwenbergh, directeur-eigenaar Convex architecten: “Ons architectenteam en Murals Inc. verheugen zich te gaan vestigen op het authentieke, dynamische eiland van Feijenoord. Aandacht voor maatschappelijke vraagstukken is onze drijfveer in het ontwerpproces. Die drijfveer gaat samen met de ontwikkelingen nu en in de toekomst op het eiland van Feijenoord en dragen we graag uit, waardoor onze keuze voor de nieuwe locatie een logische is.”

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) trad op namens de huurder. PG bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder.