Claudia Sträter verlengt kantoorhuur in Diemen

 NSI en Modehuizen Claudia-Sträter bv verlengen de huurovereenkomst voor het kantoor in Diemen.

Het betreft een 10-jarige overeenkomst voor 7511 m² kantoor- en bedrijfsruimte met parkeerplaatsen aan de Stammerhove 1 en Stammerkamp 2 – 4 te Diemen.

Claudia-Sträter is reeds lange tijd gevestigd in Diemen. In overleg met de huurder en haar adviseur Solved wordt het gebouw van binnen volledig gestript en aangepast aan de hedendaagse eisen en wensen van huurder. Ook de duurzaamheid wordt verbeterd waardoor het gebouw een groen label verkrijgt.

Bij deze transactie werd Claudia-Sträter geadviseerd door Solved. De verbouwing wordt door Solved Project Management begeleidt.

Modehuizen Claudia-Sträter bv is een onderdeel van de FNG groep. FNG is een sterk groeiende Benelux-modegroep met activiteiten in heel Europa. FNG ontwerpt en verdeelt kleding en schoenen voor zowel dames, kinderen als heren via eigen conceptstores op toplocaties in België en Nederland, maar ook via een netwerk van multi-merkenwinkels in binnen- en buitenland. FNG is beursgenoteerd en heeft meer dan 3000 medewerkers die samen een omzet van circa € 500 miln realiseren.

FNG NL kent 2 hoofdkantoren in Nederland, Diemen en Zoetermeer. In Diemen huisvesten de brands Claudia Sträter, Expresso Fashion, Steps, Promiss, BakerBridge en CKS.