Cirfood huurt kantoorruimte in dHub in Hoofddorp

Cirfood Nederland huurt 1150 m² in het multi-tenant gebouw dHub aan de Capellalaan 65 in het stationsgebied van Hoofddorp.

dHub is een belegging van PPF Real Estate. Het pand wordt momenteel getransformeerd naar een multi-tenant gebouw met onder andere Sanoma Media en Konica Minolta als huurders. dHub is een full-service kantoorgebouw met een totaal oppervlak van 29.515 m² kantoorruimte, verdeeld over grote vloeren en met eigen parkeerplaatsen. Alle huurders kunnen gebruik maken van een groot aantal ‘shared services’ in het gemeenschappelijke atrium, zoals auditorium, vergadercentrum, restaurant, koffiebar, receptie en hospitality services en expeditie.

Cirfood Nederland is een cateringbedrijf, ontstaan uit een fusie tussen Cormet en de Italiaanse cateraar Cirfood, met vestigingen in Nederland, Italië, Spanje, Denemarken, Duitsland en België. In dHub heeft Cirfood Nederland zijn hoofdkantoor en opleidingscentrum en faciliteert het bedrijf restaurant, koffiebar en overige catering werkzaamheden.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder PPF Real Estate bij deze transactie. NL Asset Management verzorgt het management van het gebouw.

Laatste nieuws

Evenementen