CasaNova Rotterdam bereikt hoogste punt

Het hoogste punt van CasaNova in Rotterdam is bereikt.

De toren bevindt zich in het Maritiem District in Rotterdam. 

Met de voltooiing van verdieping 35 is CasaNova op het hoogste punt. CasaNova is een 110 meter hoge toren met een iconisch silhouet. Het gebouw vormt een ensemble met toren The Muse. 

CasaNova staat in het Maritiem District, dat snel van een anonieme kantoorwijk naar een bruisend stadsdeel transformeert. CasaNova vormt een schakel op de nieuwe stadsroute tussen de Oude Haven en het Museumpark, via de Markthal, de Leuvehaven en de Witte de Withstraat. 

De woningen in de toren hebben uitzichten van 300 graden over de stad. Op de vijfde verdieping wordt een 1600m² grote daktuin gerealiseerd voor de bewoners van CasaNova en The Muse.  Naast de collectieve daktuin zijn er diverse functies voor de bewoners van beide torens opgenomen, zoals een gym, gezamenlijke keuken, co-working spaces, vergaderruimtes en hotelkamers die bewoners voor hun gasten kunnen reserveren. In de plint voegen horecafuncties en de centrale entree levendigheid toe aan de publieke ruimte. 

De toren omvat 116 woningen, van compacte studiowoningen en stadsappartementen in het laagbouwblok tot torenappartementen en penthouses met grote buitenruimtes. 

CasaNova wordt naar verwachting eind 2022 opgeleverd.