Carhartt WIP huurt winkel in Rotterdam

Urban streetwear label Carhartt WIP (Work In Progress) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een nieuwe vestiging aan de Meent in Rotterdam.

De nieuwe winkel zal eind dit jaar haar deuren openen volgens het laatste concept. De ruimte heeft  een totaal vloeroppervlak van 200 m2, verdeeld over de begane grond en kelder.

Carhartt WIP is opgericht in 1994. Behalve een betrouwbaar kleding label, steunt WIP ook artiesten, muzikanten en rijders. Carhartt WIP was vanaf het begin betrokken bij het Europese skateboarden en BMX. Het label draagt zijn steentje bij aan het ondersteunen van lokale evenementen en het financieren van het onderhoud van belangrijke skateparken.

Carhartt WIP heeft wereldwijd winkels, waaronder in Sydney, Tokyo, Londen en Milaan, maar staat tevens bekend om zijn samenwerkingen met merken als Nike, APC, Patta en Converse en recent met het iconische Berlijnse skatemerk Civilist.

Insight Real Estate adviseerde Carhartt WIP bij de aanhuur van deze winkel. De verhuurder, een particuliere belegger, werd in deze bijgestaan door Cornus Beheer.