Capreon investeert in Brainport Industries Campus in Eindhoven

Capreon, het vastgoedbedrijf van de Noé Group en de Nederlandse partners van de Brainport Industries Campus, SDK Vastgoed (VolkerWessels) en MAJA Deelnemingen, zijn een langdurige samenwerking aangegaan om Brainport Industries Campus in de regio Eindhoven verder te ontwikkelen.

Brainport Industries Campus (BIC) omvat 100.000 m2 hightech productiefaciliteiten. Het vormt de thuisbasis van toonaangevende internationale bedrijven, waaronder KWME, Fluke Europe, Siemens, KPN en Yaskawa.

Bedacht in 2014 en gebouwd door VolkerWessels is de campus in 2019 geopend door koning Willem-Alexander, als hoeksteen voor de ontwikkeling van de hightech maakindustrie binnen de Brainport Eindhoven regio. Brainport Industries Campus bouwt voort op de sterke industriële en innovatietradities in Eindhoven, de thuishaven van uitvindingen zoals de automatische versnellingsbak, het cassettebandje en de compact disk.

Brainport Industries Campus is de eerste locatie waar hightech leveranciers niet alleen produceren maar ook samen innoveren. Gebruikmakend van gedeelde kennis en gedeelde faciliteiten zoals flexibele productieruimtes, magazijnen maar ook kantoren.

Raphael Noé, Capreon - Partner Noé Group: “We zijn verheugd om deze samenwerking af te ronden. Daarmee committeren we ons aan de toekomst van Brainport Industries Campus en hightech vastgoed in Eindhoven. VolkerWessels heeft een toonaangevende hightech campus ontwikkeld en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken om deze visionaire benadering van maak- en industrie door heel Eindhoven uit te breiden. ”