CallHosted huurt kantoorruimte op bedrijvenpark Rivium

CallHosted heeft een huurovereenkomst gesloten met Dutch Property Company Rembrandt 9 voor kantoorruimte in Riverside Offices I in Capelle aan den IJssel.

CallHosted huurt in totaal 429 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op de 3e verdieping in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de Rivium Promenade 62 te Capelle aan den IJssel. Het kantoorgebouw langs de A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van moderne receptie-, restaurant- en lounge voorzieningen.

CallHosted biedt ruim 9 jaar cloud diensten. Het dienstverlenende bedrijf houdt zich bezig met communicatie diensten in samen werking met T-Mobile.

In de kantoorgebouwen Riverside Offices (voorheen bekend als het Solaris-complex) is het mogelijk om zelfstandige kantoorruimte te huren vanaf circa 340 m².

Mayfield treedt op als asset en propertymanager voor Dutch Property Company Rembrandt 9. Mayfield werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting.
Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting adviseerde CallHosted tijdens het huisvestings-traject en de huur van de kantoorruimte.